Adres:: Renbaan 47
6913 KL Aerdt
Nederland
Tel.: +31 (0)316 37 36 63
Fax.: +31 (0)316 37 36 33
Mobiel: +31 (0)6 5107 12 12
Email: info@hacoplast.com

Mixxion MF

De Mixxion MF statische mengers, mengfilters en filters worden geproduceerd middels LaserCusing. Bij de Mixxion MF menger worden een aantal getordeerde ronde kanalen meerdere malen naar elkaar toegebracht en weer gesplitst. Een combinatie van centrifugale- en afschuifkrachten en het meerdere malen comprimeren en ontlaten van de kunststof zorgt voor het optimaal homogeniseren van de smelt.
Bij het mengfilter wordt een conventioneel zeef principe gecombineerd met twee mengzones, waarvan de laatste ook weer bestaat uit het zelfde principe van getordeerde kanalen. Hierdoor heeft het mengfilter ook een goede mengwerking.
Met behoud van het totale kanalen systeem kunnen, op verzoek van de klant, de afmetingen van de mengers en mengfilters op- en afgeschaald worden. Hierdoor is nagenoeg iedere afmeting mogelijk waardoor de klant zijn bestaande menger- en filterhuizen kan blijven gebruiken.
Mixxion MF levert overigens ook zeer flexibele menger- en mengfilter- behuizingen. Door het toepassen van een driedelig systeem, spuitneus, huis en wartel, kan de klant maximaal gebruik blijven maken van wat hij al in huis heeft.

De voordelen op een rij

De menger:

Het mengfilter:

Voor het maken van een goede offerte, benodigen wij de technische informatie zoals genoemd op het technisch informatieblad