Adres:: Renbaan 47
6913 KL Aerdt
Nederland
Tel.: +31 (0)316 37 36 63
Fax.: +31 (0)316 37 36 33
Mobiel: +31 (0)6 5107 12 12
Email: info@hacoplast.com

Over Hacoplast


Het is de ambitie van Hacoplast B.V. om het kostenniveau van haar klanten te verlagen en de concurrentie positie te verbeteren.

Hacoplast B.V. is gestart op 1 september 2005 en kan vertrouwen op jaren lange ervaring in kunststof spuitgieten, waarvan meer dan 13 jaar in de Automotive industrie.

De klanten van Hacoplast zijn kunststof spuitgietbedrijven in Nederland, België en het westelijke gedeelte van Duitsland.

De klanten van Hacoplast gaan enkele stappen verder om het kosten niveau te verlagen en daarmee de concurrentie positie te verbeteren, hetgeen hun klanten en de aandeelhouders ten goede komt.
Door Azië niet alleen als bedreiging te zien, maar ook open te staan voor en gebruik te maken van de voordelen van met name China, kunnen westerse bedrijven langer stand houden tegen de toenemende druk die door hun klanten wordt opgelegd.

Bedrijven die gebruik maken van de diensten van Hacoplast en daarmee de visie van Hacoplast overnemen zullen zich zeker beter kunnen handhaven in deze moeilijke markt.

Hieronder vindt u een samenvatting van de activiteiten van Hacoplast. Voor meer gedetailleerde informatie klikt u op de verwijzingen links op het scherm.

Activiteiten van Hacoplast B.V.: